O PROIZVODU

Design3Edge Svi traže pravi način da privuku klijente. Ali, kako se izdvojiti od svojih konkurenata?

3D-holomedia je potpuno nov i originalan medij za postizanje tog cilja. To je savršen promotivni alat, za korišćenje u svakoj situaciji, gde je komunikacija sa kupcem, ključ.

Ona zaustavlja ljude u svojim kolosecima i omogućava komunikaciju kao nikad pre.

Idealna je za muzeje, sajmove, prijemne prostore, bioskope, izloge, bilo gde, gde je potrebno da se komunicira sa publikom. Mi možemo da postignemo bilo koji oblik (ljudsko telo, crtani lik, automobil, bilo koji predmet i mnoštvo drugih maštovitih oblika).

Mogućnosti

Uprkos činjenici da ljudi dosta toga čuju o virtuelnim projekcijama, danas, tehnologija je van domašaja za prosečnog čoveka.

Kompanije troše milione na hologramske lasere i specijalnu opremu, a priprema može da traje i mesecima, pre nego što se dobiju prave trodimenzionalne slike.

Mi smo značajno prevazišli taj jaz i omogućili da ovi uređaji budu dostupni prosečnom čoveku. Mi vidimo stvari drugačije, vidimo svet u kome su projekcije dostupne u svakom poslu, u svakom domu, a Vi možete da imate mogućnost da posedujete uređaj.

Opis

3D-holomedia je projektovani trodimenzionalni prikaz objekta, odnosno trodimenzionalna volumetrijska projekcija. Uglavnom se koristi u telekomunikacijama, kao alternativa ekranima.

Projektovane slike su vidljive iz svih uglova.

Luksuzna verzija može proizvesti neverovatno realnu sliku iluzije, kao što je, na primer, virtuelni Zoo vrt izumrlih životinja, gde stičete utisak da su one tu, pored Vas.